Om mig

Det som gör att jag älskar att baka är det visuella slutresultatet. Jag gillar söta bakverk, både innehållsmässigt och utseendemässigt. Det ska se gott och läskande ut, en riktig aptitretare helt enkelt!

En annan klar fördel med att baka är att folk alltid blir glada när man har något gott att bjuda på. Det är faktiskt riktigt roligt att se hur humöret skiftas och får folk att skina upp!

Låt mig berätta om dagen då jag fastnade för bakning. Jag låg hemma sjuk och tittade på tv som man mest gör när man är sjuk. Helt plötsligt börjar första avsnittet av Hela Sverige bakar och de ska göra tårtor. Jag fastnar för tårtor helt och hållet, beställer hem produkter från internet och läser på en massa om hur man gör tårtor. Jag hade aldrig gjort tårtor innan så allt var nytt för mig. Jag blev exalterad och kunde inte tänka på annat, ville bara få hem de där sakerna och bli frisk så jag kunde börja. Efter att jag hade gjort min första tårta så fastnade jag i en lång tårtperiod där jag lärde mig mer för varje gång. Learn by doing är verkligen mitt motto. Det är av misstagen man lär sig mest. Det som jag fastnade mest för när det gäller tårtor är den estetiska biten. Att stå så länge i köket och pyssla med något är väl värt belöningen när man ser slutresultatet. Den kicken får mig att längta efter att göra nästa sak, snäppet bättre än innan. Jag tackar hjärtligt Hela Sverige bakar för den inspirationen, för här sitter jag idag i min uppstart av min helt egna bakblogg! Jag har längtat så efter denna dag!

Jag hoppas att ni blir inspirerade av allt sött som denna bakblogg erbjuder!
Jag startade bloggen 6 maj 2016.

Jag finns såklart på flera sociala medier. Följ mig för att inte missa ett enda smarrigt recept 🙂
Facebook Mandi bakar
Instagram under namnet mandibakar.se
Twitter Mandi bakar

Mail:
mandibakar@gmail.com

 

Du kan också fylla i formuläret nedan så återkommer jag till dig snarast:

[contact-form-7 id=”8″ title=”Contact Form”]

Blog Love - stor
Denna bilden är ett initiativ som har tagits av Lisa som driver bakbloggen Sockerrus. Bilden står för att blogg- och nätkärlek ska främjas. Det är ett bra initiativ av henne, så med denna bild sprider jag budskapet vidare till er!